web analytics

Bernd van die Amigos in ziekenhuis

Die Amigos Slecht nieuws voor Bernd van die Amigos. Hij heeft de afgelopen weken met pijn opgetreden en nu worden de komende dagen optredens afgezegt.

Drie weken lang heeft Bernd Ulrich last van erge pijnen. Maar de optredens met zijn broer gingen door en hij verbeet de pijn tot het niet meer ging. Hij kon zelfs niet meer lopen en is toen naar het ziekenhuis gegaan. Daar hebben ze hem onderzocht en blijkt dat het zou liggen aan een beknelde zenuw in de wervelkolom.

Voor de fans die naar de concerten zouden gaan is het slecht nieuws, maar er wordt naar een nieuwe datum gezocht om het concert in te halen. De fans kunnen wel uitkijken naar het nieuwe album van die Amigos, op 25 juli ligt het album “Sommerträum” in de winkel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven