web analytics

Goud voor Hannah

Hannah De symphatieke Hannah uit Tirol viert het ene succes na het andere. Eerst werd ze genomineerd voor een Amadeus-award en nu heeft ze haar eerste gouden plaat te pakken.

Haar debuutalbum “Weiber, es isch Zeit!” heeft de gouden status bereikt, iets wat niet slecht is voor een eerste album. Het album weet zich al 29 weken lang te handhaven in de Oostenrijkse albumhitlijst en had met de derde plek zijn hoogste positie bereikt. Hannah weet te overtuigen met haar eigen muzikale stijl, haar rockstem en haar eigen gecreëerde modestijl. Met meer als 100 optredens per jaar in Duitsland, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Nederland en Oostenrijk worden het aantal fans steeds meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven