web analytics

die Calimeros en Mama mia Maria

Die CalimerosDe Zwitserse groep Calimeros brengen het nummer “Mama mia Maria” uit, wat ook op hun nieuwe album “Küsse wie Feuer” staat.

Die Calimeros bestaan al sinds 1976 en is als trio een echt instituut in de schlagerwereld. Als succesvolste schlagergroep in Zwitserland hebben ze al 12 gouden en 5 platinaplaten en hebben ze rond de miljoen albums verkocht. Nu brengen ze dus het nummer “Mama mia Maria” uit, wat ookal op het actuele verzamelalbum “Schlager Traumreise – Die Perle des Mittelmeers” staat.

Het nummer begint als een zomerdroom in een ijswinkel en dan weet je het: zo voelt liefde op het eerste gezicht en zingen die Calimeros: “Mama Mia, Maria, wat doe je mij aan?” Het is een vrolijk, swingend zomers nummer dat je zorgen even wegneemt en je een goed gevoelt geeft. Het nummer staat ook op het gloednieuwe album “Küsse wie Feuer” wat op 20 juni 2014 uitkomt.

Bekijk hier Calimeros met Mama mia Maria:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven