web analytics

Nick & Simon met hun Duitse debuutalbum Ein neuer Tag

Nick & SimonMorgen op 11 april verschijnt het eerste Duitstalige album van Nick & Simon: Ein neuer Tag.

Voor het album werkte ze samen met liedjes- en tekstschrijver Frank Ramond, want op het album staan nummers van de laatste vijf Nederlandse albums die hertaald zijn naar het Duits. Als eerste single werd het nummer Frei uitgebracht en werd er een videoclip opgenomen in het toen ijskoude Berlijn. Andere nummers op het album zijn “Glücksmoment“, “Erst wenn die Sonne aufgeht” en de optimistische nummers “Der Tag, der alles besser macht” en “Alles überwinden“.

De komende week zijn ze in Duitsland te vinden, want ze gaan signeren in Kleef, Übach-Palenberg, Langenfeld, Borken, Hamm en Oberhausen. Verder zijn ze ook nog te zien in een aflevering van Fernsehgarten on tour op ZDF.

Bekijk de videoclip van Nick & Simon met Frei:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven