web analytics

Fantasy brengt Eine Nacht im Paradies uit

Fantasy Op vrijdag 2 mei verschijnt het actuele album “Eine Nacht im Paradies” van het succesvolle schlagerduo Fantasy. Van het album verschijnt ook een dvd.

Op het album staan zeventien nieuwe titels en een tv-special op dvd: Mit Fantasy am Zuckerhut. Daar zien we Freddy en Martin van een hele andere kant. Ze combineren de meest fascinerende stad van de wereld, Rio de Janeiro, met hun gevoelige nummers. Met samba en zonneschijn presenteren ze hun nieuwste nummers, zo zingen ze het nummer “Gute Freunde kann niemand trennen” in het Maracanastadion waar de finale van het WK 2014 wordt gespeeld. Op het album staat verder ook het emotionele stuk “Ich hab’ im Regen deine Tränen  nicht gesehen” en helemaal in Zuid-Amerikaanse sferen komen we met het nummer “Da ist noch ein Feuer“.

Het dromerige nummer “Dein Engel” krijgt nog meer diepgang op de dvd, de locatie voor dit nummer is namelijk het wereldberoemde christusbeeld. Ook het titelnummer, wat vol positieve energie zit, staat op de dvd, daar zijn Freddy en Martin naar een sambaschool gegaan.

Bekijk hier Fantasy met Eine Nacht im Paradies:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven