web analytics

Echo 2014 van 27 maart 2014

ECHO Vanavond wordt op de ARD de uitreiking van de ECHO’s uitgezonden.

De Echo geld als een van de meest belangrijkste muziekprijzen ter wereld en ze worden uitgereikt door de Deutsche Phono-Akademie den Deutschen. In verschillende categoriën worden de succesvolste nationale en internationale topsterren van het afgelopen jaar geëerd. De uitreiking wordt live uitgezonden op de ARD vanuit Berlijn. De presentatrice van de avond is net als vorig jaar Helene Fischer.

De gasten van deze avond zijn onder andere: Birdy, James Blunt, Jan Delay, Elaiza, Die Fantastischen Vier, Max Herre & Gregory Porter, Peter Maffay, Marteria met Miss Platnum, Kylie Minogue, Shakira, Sportfreunde Stiller en Adel Tawil

Uitzending: Donderdag 27 maart om 20:15 op ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven