web analytics

Tim Bendzko heeft Goldene Kamera en platina binnen

Tim Bendzko Het jaar 2014 is goed begonnen voor Tim Bendzko: hij is onderscheiden met een Goldene Kamera en zijn album heeft platina behaald.

Zijn debuutalbum “Wenn Worte meine Sprache wären” behaalde maarliefst vijfvoudig goud en ook zijn huidige album “Am seidenen Faden” doet het erg goed. Er zijn al maarliefst 250.000 exemplaren van verkocht wat goed is voor platina. Daarnaast heeft hij een Goldene Kamera gekregen in de categorie Beste Musik National. De jury vond dat hij de prijs verdiende omdat hij in klare taal zingt die een eigen leven gaan leiden. Met openheid en nuances in zijn nummers weet hij vaak een magisch muzikaal moment te maken.

In februari is hij druk bezig met optreden: Er staan voor zijn Ich steh nicht mehr still-Tour maarliefst 27 optredens geplant, waaronder zelfs een optreden in Luxemburg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven