web analytics

Terugkijken: Hansi Hinterseer special van ORF

Hansi Hinterseer

Voor zijn zestigste verjaardag heeft de ORF Hansi Hinterseer een special cadeau gedaan met de titel “Hansi Hinterseer – Heut’ ist dein Tag“. Het werd 1 februari uitgezonden en is terug te kijken in de tvthek van de zender.

Het portret begint bij zijn vroege jaren als kind en natuurlijk zijn carrière als skieër krijgt de nodige aandacht. Maar ook zijn carrière als schlagerster komt langs. Videomateriaal geeft een inkijkje in zijn privéleven en ook is het een weerzien met veel van de grootste hits van Hansi en zijn legendarische optredens te zien. Naast Hansi Hinterseer komen ook zijn vrienden, fans en andere prominenten aan het woord. Onder andere Franz Klammer, Franz Beckenbauer, Niki Lauda, Andrea Berg, DJ Ötzi, Karl Moik en Maximilian Schell aan het woord.

De uitzending Hansi Hinterseer – Heut’ ist dein Tag tot vrijdag te zien in de ORF TVThek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven