web analytics

Schönes bleibt – Stimmungshits! van 23 februari 2014

WDR De WDR geeft weer een muziekprogramma op de vroege zondagochtend, ze zenden namelijk het programma Schönes bleibt – Stimmungshits! uit.

Want feest vieren kan je altijd, niet alleen met de carnaval. Wat er voor nodig is, is natuurlijk muziek en Stefan Verhasselt presenteert deze. Onder andere te zien zijn: Brings met “Superjeile Zick”, “Mama Lu” van de Les Humphries Singers. Ook Bata Illic zingt zijn klassieker “Michaela” en Michael Holm zingt “Barfuß im Regen”.  De Höhner zingen “Die Karawane zieht weiter”, Wencke Myhre zingt “Er hat ein knallrotes Gummiboot” en Costa Cordalis zingt “Anita”.

Uitzending: Zondag 23 februari om 07:50 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven