web analytics

Bernhard Brink doet mee aan Let’s Dance 2014

Bernhard Brink
Eind maart staat er weer een nieuw seizoen op stapel van het Duitse dansprogramma Let’s Dance. Kandidaat dit seizoen is onder andere Bernhard Brink.

Op 28 maart 2014 begint op de Duitse RTL alweer het zevende seizoen van de dansshow Let’s Dance. En de zender heeft nu de eerste kandidaten bekend gemaakt. De blonde realityster Carmen Geiss, oud-kunstschaatster Tanja Szewczenko en de schlagerzanger Bernhard Brink. De 61-jarige zanger mag laten zien of dansen bij zijn talenten horen. Hij zegt er zelf over:”Ik hoop dat mijn trainster in goede vorm is, want ik zal alles geven.” Het programma wordt net als de voorgaande seizoen gepresenteerd door Daniel Hartwich en Sylvie Meis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven