web analytics

Mario & Christoph en Geh Doch

Mario & Christoph
Mario & Christoph hebben een succesvolle doorstart gemaakt na het stoppen van Alpentrio Tirol. Nu brengen ze het nummer “Geh Doch” uit van hun actuele album “Immer und Ewig“.

Hun eerste single “Der Engel, der Teufel und Du” wist meerdere weken op een goede plek te staan in de airplay-hitlijst en werd dan ook veel gedraaid op de radio. De nieuwe single “Geh Doch” is een vlot afscheidslied wat met een treffend ritme en soms boze tekst over leugens en bedrog in de liefde. Mario & Christoph weten een modern geluid te combineren met echte schlagerelementen. Zo gaat het refrein meteen in je hoofd zitten en zing je het zo mee.

Beluister hier Mario & Christoph met Geh doch:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven