web analytics

Helene Fischer presenteert opnieuw de ECHO

Helene Fischer Op 27 maart deelt de Deutsche Phono-Akademie voor de 23ste keer de muziekprijs ECHO uit vanuit de Messe Berlijn. De presentatie is opnieuw in handen van Helene Fischer.

Ook de directeur van de BVMI is enthousiast over Helene Fischer, hij zegt:”Dat Helene een goede ECHO-gastvrouw is, dat heeft ze vorig jaar al bewezen. We verheugen ons er dan ook op dat ze dit jaar opnieuw de presentatie op zich neemt.” Ook de ARD-coördinator is dolblij met de keuze voor Helene.” Het hele team dat de show al enige tijd aan het voorbereiden is, is in hun nopjes dat de wonderbaarlijke Helene ook dit jaar het gala wil presenteren. ”

Het gala wordt op 27 maart 2014 om 20:15 uitgezonden op de ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven