web analytics

Charly Brunner & Simone brengen Liebe ist Liebe uit

Charly Brunner en Simone Het duo Charly Brunner en Simone brengt het nummer Liebe ist Liebe uit van hun album Das kleine große Leben.

Het hele leven draait om de liefde, dichters schrijven er over en zangers bezingen het in hun liedjes. Dat doen Charly en Simone dan ook. Simone was na het horen van de demoversie al helemaal enthousiast. Liebe ist Liebe ist gemaakt door Andreas Bärtels samen met Charly Brunner. Het nummer is een moderne schlager-pop voor alle mensen die van Duitse muziek houden. Op 7 februari verschijnt er een nieuwe Deluxe Edition van hun huidige album Das kleine große Leben.

Bekijk hier Charly Brunner en Simone met Liebe ist Liebe:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven