web analytics

Kiwis großer Weihnachtsmarkt-Check van 8 december 2013

ZDF
Op de tweede adventszondag bezoekt Andrea Kiewel de vier grote Duitse kerstmarkten om die kerstmarkten eens onder de loep te nemen. Ze bezoekt onder andere Nürnberg, Hamburg, Keulen en Dresden. In elke stad ontmoet ze een bekende waarmee ze gaat testen hoe de markt scoort met cadeaus, culinair en sfeer.

In Hamburg krijgt ze hulp van de sterrenkok Christian Rach, in Dresden van acteur Wolfgang Stumph en in Keulen van de zanger van de Höhner: Henning Krautmacher. Aan het eind komt er dus een winnaar uit de bus.

Maar er zijn ook een boel muzikale hoogtepunten. Zo zijn er optredens van Rod Stewart, Boney M, Montserrat Caballé, Ronan Keating, Semino Rossi, Annie Lennox, Paul Potts, Hansi Hinterseer, DJ Ötzi, Il Volo, André Rieu, The Baseballs, Andrea Berg, Höhner, Les Humphries Singers, Helene Fischer, Yvonne Catterfeld, Thomas Anders, David Garrett en nog meer.

Uitzending: Zondag 8 december om 11:00 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven