web analytics

Wilkommen bei Carmen Nebel van 23 november 2013

ZDF
Aanstaande zaterdag op 23 november presenteert Carmen Nebel weer een gloednieuwe Wilkommen bei Carmen Nebel. Deze keer komt het programma uit Braunschweig uit Nedersaksen.

Uiteraard zijn er weer verschillende muzikale gasten. Zo is er de Zwitserse Beatrice Egli, Andrea Berg, de Britse wereldster sir Cliff Richard komt langs. Ook de Oostenrijkse Hansi Hinterseer, Leo Rojas, de panfluistspeler die bekend werd uit Das Supertalent. Verder is ook Sascha Grammel te gast. Hij is een komiek, poppenspeler en buikspreken en bij Carmen laat hij zijn talent zien. Ook de Franse superster Mireille Mathieu komt langs, net als de cast van de musical Phantom of the Opera en natuurlijk is ook het Deutsche Fernseh-Ballett erbij.

Uitzending: Zaterdag 23 november om 20:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven