web analytics

Helene Fischer brengt Atemlos durch die Nacht uit

Helene Fischer
Aan het einde van de maand brengt Helene Fischer het nummer Atemlos durch die Nacht uit als single.

Helene Fischer houd er van om zich muzikaal en als artiest zo veelzijdig mogelijk te presenteren. Dat komt vooral ten uiting op het podium, maar ook bij haar huidige album Farbenspiel. Dat de fans dit waarderen blijkt wel dat het album meteen naar de eerste plek in de hitlijst ging en platina werd.

De volgende single is dus Atemlos durch die Nacht, een van de moderne nummers op het album. Symbolisch gezien gaat het over het onderbeken van de sleur van de dag. Alle gekke dingen doen zonder aan een morgen te denken of aan de gevolgen te denken. Gewoon plezier hebben en van het moment te genieten. De muziek en de tekst is van Kristina Bach.

Beluister hier Helene Fischer met Atemlos durch die Nacht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven