web analytics

Nino de Angelo heeft gezichtsverlamming na operatie

Nino de Angelo
Afgelopen dagen werd bekend Nino de Angelo in het ziekenhuis heeft gelegen en nu zelfs een verlamming heeft aan zijn rechter gezichtshelft. Wanneer dat weer beter is, dat is nog onbekend.

Een paar dagen geleden ontdekt de 49-jarige schlagerzanger een tumor bij zijn rechteroor. Daarvoor werd hij dan ook behandelt in het ziekenhuis. Alleen is deze operatie niet helemaal goed verlopen. De artsen hebben namelijk een zenuw geraakt, toen ze de tumor zo groot als een hazelnoot uit het lichaam werd verwijderd. Hierdoor is zijn rechtergezichshelft nu verlamd, althans dat was het verhaal wat in de media verscheen.

De zanger heeft nu zelf ook zijn verhaal gedaan, omdat hij niet helemaal tevreden was met de berichtgeving daarover. “Het klopt dat ik een operatie heb ondergaan voor een tumor bij mijn oor. De onderzoeken hebben uitgewezen dat het goedaardig is en de operatie succesvol is verlopen. Ik heb nooit gezegt dat de operatie niet goed is gegaan, maar het kan gebeuren dat bij een ingreep die zo dicht bij de gezichszenuwen gebeurt er dan irritatie optreed en de helft van je gezicht verlamd raakt. Over dit risico ben ik voor de operatie  geïnformeerd! Met mij gaat het goed en ik heb iedereen eerlijk antwoord gegeven bij de optredens die ik afgelopen weken had. Ik ben niet thuis gebleven omdat het lever gewoon door gaat!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven