web analytics

Beatrice Egli en het album Pure Lebensfreude

Beatrice Egli
Vandaag brengt Beatrice Egli haar nieuwe album Pure Lebensfreude uit. Het album is net als haar vorige album geproduceert door Dieter Bohlen en hij laat zien hoe modern schlager klinkt in de 21e eeuw.

Op het album staan onder andere het romantische Himmelbett, het nummer Verdammt, ich will leben! en haar huidige single Verrückt nach Dir. Beatrice en Dieter hebben nu meer tijd genomen dan voor het vorige album en dat blijkt doordat het album nu rijper en fijngevoeliger is, maar ook een compacte eenheid wat betreft de teksten, instrumenten en de zang. Het album is geïnspireerd door de eigen belevenissen van Beatrice Egli, maar ook van de verhalen van de mensen om haar heen.

Beatrice zegt over haar single:”Verrückt nach Dir, dat past echt bij mij. Ik ben zelf een klein beetje gek, en tijdens mijn deelname aan Deutschland sucht den Supertstar waar ik alleen maar duitse schlagers zong heb ik vaak gehoord dat ik gek ben. En wat er nu met mij gebeurd is op een positieve manier ook een beetje gek.”

Bekijk hier Beatrice Egli met Verrückt nach Dir:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven