web analytics

Antonia aus Tirol brengt Mein Festival der Lieder uit

Antonia aus tirol
Antonia aus Tirol weet jaarlijk honderdduizende fans te vermaken bij haar talrijke optredens. Van de après-ski tot aan de feestzalen in het westen van Duitsland. Vrijdag 15 november verschijnt haar nieuwe album Mein Festival der Lieder.

Op dit album laat ze haar muzikale bereik zien. Het album is veelzijdig, maar toch is ze geen volksmuziekster. Zelf ziet ze zich meer in de Duitse poprock en Partyschlager hoek. Op het album staat een nieuwe opname van haar kulthits 1.000 Träume weit – Tornerò en een duet met Mickie Krause, namelijk Schau mal herein.

Als single is het nummer Alles gelogen uitgebracht, het nummer gaat over liefde, passie en intimiteit wat soms onzeker maakt. Het laat een romantische kant zien van Antonia aus Tirol.

Bekijk hier Antonia aus Tirol met Alles gelogen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven