web analytics

Andreas Gabalier sluit tour af met gouden plaat

Andreas Gabalier
Voor Andreas Gabalier zit zijn grote tour voor 2013 er op. Op 8 november was zijn laatste concert in het Duitse München, waar hij optrad voor zo’n liefst 100.000 fans. Dit afsluitingsconcert in de Olympiahalle is gefilmd en verschijnt in het voorjaar van 2014 op dvd.

Bij de afterparty van het concert kreeg Andreas Gabalier uit handen van Electrola-chef Jörg Hellwig een Gouden plaat voor zijn huidige album Home Sweet Home. Op dit album staan ook zogenaamde Stenglishe nummers, Steirsch en Engels door elkaar.

Over de relatiestatus van Andreas werd de afgelopen maanden flink gespeculeerd. Maar nu heeft hij zelf bevestigt dat geen vrijgezel meer is, maar wel dat zijn liefde nog undercover blijft. Alleen dacht zijn vriendin daar anders over. TV-presentatrice Silvia Schneider zegt tegen de krant Heute dat zij en Andreas een paar zijn en dat ze heel gelukkig samen zijn. Maar omdat ze allebei bekend zijn willen ze graag hun relatie privé houden.

De geruchten over een relatie tussen die twee gingen al maanden, maar nu is het toch officieel. Aan het begin had Silvia nog een vriend en was er sprake van goede vriendschap tussen haar en Andreas. Ze ging ook met hem mee naar Nashville voor een reportage toen hij daar zijn nummers op nam voor Home Sweet Home. Nu blijkt dat de vriendschap toch wat meer is geworden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven