web analytics

Michael Morgan en Das Lied der Erde

Michael Morgan

Michael Morgan brengt de single Das Lied der Erde uit van zijn actuele album Authentisch.

Het nummer bewijst dat Michael Morgan op zijn album naast commerciële en dansbare schlagernummers ook nummers staan die aanzetten tot nadenken. Dat is iets wat deze prachtige ballade doet. Bij een langzaam nummer komt de stemkwaliteit van Michael helemaal tot zijn recht. Dit is ook het jaar dat hij zijn 25-jarig podiumjubileum viert. In de jaren 80 begon zijn doorbraak en in de jaren 90 had hij een hit met de Duitse versie van het nummer “Back For Good” van de jongensgroep Take That: Komm zurück zu mir. Op zijn actuele album laat hij zien dat hij gerijpt is door persoonlijke en professionele veranderingen door de persoonlijke thema’s die op dit album staan.

Bekijk Michael Morgan met Das Lied der Erde:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven