web analytics

Semino Rossi en Für immer und einen Tag

Semino Rossi

Voor de derde single van het album Symphonie des Lebens van Semino Rossi is gekozen voor de emotionele ballade “Für immer und einen Tag“.

De producent van het album Dieter Bohlen noemde Semino Rossi al een moderne Julio Iglesias en deze vergelijking maakt hij helemaal waar doordat hij zijn tenorstem in dit nummer kan laten gelden. Het nummer Für immer und einen Tag is dan ook geschreven door Dieter Bohlen, zowel de muziek als de tekst.

Het nummer is dan ook op het lijf van Semino geschreven. Het onderscheid zich met een zachte melodie die bij de stem van Semino passen. Het ritme van de bolero zit er ook in, maar daarnaast ook grootse strijkers. Inhoudelijk gaat het natuurlijk over het mooiste gevoel: de verliefdheid en de liefde.

Beluister Semino Rossi en Für immer und einen Tag:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven