web analytics

Hannah en Weiber es isch Zeit

Hannah
De 31-jarige Hannah is een troste sterke jonge vrouw uit Mils, een klein dorp in Tirol, die morgen met haar tweede album Weiber es isch Zeit komt.

Nagenoeg alle nummers op haar album hebben autobiografische trekjes, het zijn delen van haar verleden en zijn haar persoonlijke waarheid. Het thema van een sterke zelfstandige vrouw is de rode draad door het hele album. Maar is Hannah dan een mannenhatende feminist?”Dat niet, ik ben eigenlijk heel traditioneel. Maar het leven heeft mij gevormt.” zegt ze. Het album heeft zijn titel gekregen als variatie op de kreet “Mander es isch Zeit” van de nationale held Andreas Hofer. Het drukt kracht en wilskracht uit maar het is ook heel symphatiek. Het is tijd om tegen de mannenwereld te zeggen dat vrouwen ook sterk zijn maar ook kwetsbaar en gevoelvoel, zoals een moderne vrouw.

Het album Weiber es isch Zeit  verschijnt 20 september 2013

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven