web analytics

Roberto Blanco stapt opnieuw in het huwelijkbootje

Roberto Blanco

De schlagerzanger Roberto Blanco treed op zaterdag 14 september 2013 in het huwelijkbootje met zijn zevenveertig jaar jongere verloofde Luzandra. Dat maakte de zanger bekend in de ontbijtshow Volle Kanne van ZDF.

Het is niet het eerste huwelijk voor Roberto Blanco. Hij was maarliefst veertig jaar getrouwd met Mireille, maar dat huwelijk liep stuk in 2004 en de scheiding werd pas in december 2012 officiëel. Twee jaar geleden trouwde Roberto al met zijn verloofde Luzandra op het eiland de Seychellen, alleen was dat huwelijk niet geldig, dus gaan ze in deze zaterdag in München op herhaling. Er zijn meer als 100 gasten uitgenodigt voor dit huwelijk.

Een datum voor het kerkelijk huwelijk hebben de twee nog niet geprikt, maar wat wel duidelijk is dat dat plaats zal vinden op Cuba, want Luzandra heeft caribische roots.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven