web analytics

Oliver Haidt en zijn album Mitten ins Herz

Oliver Haidt

Oliver Haidt brengt met het nieuwe album Mitten ins Herz alweer zijn tiende album uit. ZIjn succesrecept is naar eigen zeggen: De schlager leven met elke adem, hartslag en elk akkoord.

Op het album staan allemaal nieuwe nummers en hoewel Oliver Haidt ouder is geworden is zijn muziek jonger en moderner dan ooit. Het nummer Auf Wolke durch die Hölle is de eerste single wat over de hoogte- en dieptepunten van het leven gaat. In het leven gaat niet alles over rozen, het leven kan hart zijn. Het belangrijkste is dat je jezelf trouw blijft. Het nummer zelf heeft een beweeglijk ritme waardoor je niet stil kan zitten. Het nummer is gemaakt door Michael Buschjan waarmee Oliver al vele jaren mee samenwerkt.

Op het album staat ook een partymix van het nummer Marleen, waardoor volgens de zanger elke genertie hiermee kan dansen en feestvieren. Ook laat Oliver zijn romantische kant zien met het nummer “Ich komm heut’ Nacht mit Rosen zu dir“.

Beluister hier Ich komm heut’ Nacht mir Rosen zu dir van Oliver Haidt:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven