web analytics

Jan Smit in de hitlijsten met Ich bin da

Jan Smit

Het is een week geleden dat het nieuwe Duitse album van Jan Smit in vijf landen is verschenen en het heeft de hitlijsten gehaald.

In Duitsland heeft hij plek 42 bereikt en in Oostenrijk maar liefst de 19e positie. Van de andere landen is nog niet bekend waar het album in de hitlijsten staat. In Duitsland is dat het beste resultaat voor Jan Smit sinds elf jaar, toen behaalde hij met het album “Hallo Engel” de 35ste plaats.

Ook de gelijknamige single doet het goed. In de 27ste week gaat hij met het nummer van plaats 15 naar de eerste plek en weet daarmee de Zwitserse Beatrice Egli met Mein Herz na zes weken van de eerste plek te krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven