web analytics

Chris Roberts is zijn rijbewijs kwijt

Chris Roberts
Slecht nieuws voor schlagerzanger Chris Roberts: zijn rijbewijs is ingenomen en wel door de Nederlandse politie.

Chris Roberts was onderweg vanuit Kerkrade na een optreden naar Much, een stadje in Nordrhein-Westfalen. Maar een politiecontrole gooide roet in het eten, want Chris reed veelste hard en werd dus staande gehouden. “Ik was vergeten dat je in Nederland hoogstens maar 130 kilometer per uur mag rijden. Hoeveel ik reed dat weet ik niet meer”, aldus de zanger.

Hij moet zijn rijbewijs maarliefst twee maanden missen en de auto laten staan, maar Chris Roberts had ook nog een beetje geluk, want de auto werd niet ingevordert, maar hij mocht iemand bellen die hem naar huis zou rijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven