web analytics

Olaf Henning in duet met Ibo

Olaf HenningOp 26 juli verschijnt bij Ariola wel een heel bijzonder album. De zanger Olaf Henning gaat in duet met de schlagerster uit de jaren 80 en 90: Ibo. Die beleefde in 1985 zijn grote doorbraak met het nummer “Ibiza“.

In November 2000 is door een noodlottig auto-ongeval Ibo overleden en om hem te eren komt er dus deze zomer het duettenalbum “Jetzt oder nie” uit. Dat speciaal voor 2013 is gekozen is niet raar, dit jaar zou Ibo zijn dertig jarig jubileum hebben gevierd. Dat is dus reden genoeg om hem te eren.

Via digitale techniek wordt de stem van Ibo uit de originele opnamen gehaald en dan bij de nieuwe opnamen van Olaf Henning gestopt, zodat er een echt duet ontstaat. Het idee had Olaf al een tijdje en nu bij zijn 15-jarige jubileum worden de woorden in daden omgezet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven