web analytics

Ingebroken in tourbus van Die Cappuccinos

Cappuccinos

Afgelopen vrijdag was er een grote schok voor de groep Die Cappuccinos: er is ingebroken in hun tourbus en de schade is rond de vijf duizend euro. Na hun televisie-optreden bij Hier ab vier gingen ze naar een restaurant in Leipzig.

Om half zes zetten ze hun tourbus neer en als ze drie uur later weer naar hun hotel willen zien ze dat de ruit is ingeslagen. Ook is de iPad van René weg naast een dure camera en twee oortjes die ook ontvreemd zijn. Die schade is rond de vijf duizend euro. Bijzonder is het dat niemand de inbraak heeft opgemerkt. De auto stond dicht geparkeerd bij een Hotel maar ook een drukbezochte bushalte en een politiebureau.

De politie liet maarliefst tachtig minuten op zich wachten en toen de aangifte compleet was was het alweer kwart voor elf. Daarna moest er nog een parkeerplaats worden gezocht voor de auto. Als redder kwam daat de ADAC, de Duitse ANWB. Die hebben de tourbus naar hun terrein bracht.

De volgende dag moesten Die Cappuccinos handtekeningen uitdelen bij een autodealer in Woldmirstedt. Deze dealer stelde een auto beschikbaar om te gebruiken voor hun “Immer wieder sonntags“-tour die ze maken met verschillende artiesten wat gepresenteerd wordt door Stefan Mross.  De dealer stelt de auto ook beschikbaar voor de kerst-tour Immer wieder Weihnacht. En terwijl Die Cappuccinos handtekeningen aan het uitdelen waren gingen medewerkers van de dealer aan de slag om plexiglas in hun ingebroken tourbus te zetten.

Zo kunnen ze hun promotietour voortzetten voor hun nieuwe album Wie geil ist das denn?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven