web analytics

Soap ten einde: Udo Jürgens heeft geen buitenechtelijke dochter

Udo Jürgens

Udo Jürgens kan opgelucht adem halen. Na enkele jaren is er eindelijk een einde aan de vaderschapssoap.

Een vrouw beweerde dat Udo Jürgens haar vader was. Ze ging naar de rechtbank en dwong een DNA-test af. Dit gebeurde en de uitkomst was negatief. De vrouw nam hier geen genoegen mee en stapte opnieuw naar de recher, want ze dacht dat Udo Jürgens gesjoemeld had met zijn DNA-monster.

De rechtbank heeft nu  uitgesproken dat hier geen sprake van is, er zijn geen tekortkomingen gevonden bij de analyse van het DNA-materiaal. Ook was de herkomst van het DNA helemaal duidelijk en dus besloot de rechtbank om de vrouw geen gelijk te geven. Hiermee houd de soap op, want de vrouw kan hier niet tegen in beroep gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven