web analytics

Duo H&N maakt na 25 jaar comeback

H&N
Het Oost-Duitse popduo H&N maakt na 25 jaar weer een comeback. Holger Flesch en Norbert Endlich zijn door toeval weer bij elkaar gekomen en besloten om weer samen muziek te maken.

Nu kennen we Norbert Endlich vooral als producent of als vader van Ella Endlich of als partner van Carmen Nebel, maar toen hij nog een muziekstudent was richte hij samen met Holger Flesch het duo H&N op. Na een optreden op een festival ging het snel met hun carrière in de DDR. Ze hadden verschillende televisieoptredens, waaronder bij ‘Bong’, de Oost-Duitse versie van de ZDF-Hitparade.

In 1987 houd hun carrière in Oost-Duitsland op als ze na een optreden in Hamburg niet meer het land terugkeren. In West-Duitsland proberen ze dan een carrière op te bouwen onder de naam Boys Next Door wat weinig succes kende. In 2013 maken ze nu dus een comeback onder hun oude naam: H&N.

Op het nieuwe album slaan ze verschillende richtingen in. Zo zijn er nummers met veel gitaren en bij een ander nummer is er een echte country invloed merkbaar. Op 10 mei komt hun nieuwe album “Früher oder Später” uit en een dag later zijn ze te gast bij Wilkommen bei Carmen Nebel.

Bekijk de teaser voor het album:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven