web analytics

Das große Wunschkonzert van 1 mei 2013

NDR

De lente is ondertussen begonnen, dus is er weer een aflevering van Das große Wunschkonzert. Presentator Lutz Ackermann bezoekt de mooiste bloemenshow van het noorden in de Weser Ems Halle in Oldenburg. Naast de prachtige bloemen komen er natuurlijk ook verschillende artiesten voorbij.

Met Olaf Malolepski praat hij over zijn solo-carrière en ook Silvio D’Anza stelt zijn gevoelige nummer voor. Andrea Berg zingt haar hit “Ich schieß Dich auf den Mond“. Daarnaast zijn er ook andere artiesten, zoals Semino Rossi, Nik P. en Helene Fischer maar ook jong talent zoals Laura Wilde, Sarah Stefanie en Leo Rojas.

Uitzending: Woensdag 1 mei om 20:15 op NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven