web analytics

André Steyer en Blonden Passagier

André Steyer

De Duitser André Steyer is een nieuw talent. Hij brengt zijn eerste single “Blonden Passagier” uit van zijn gelijknamige debuutalbum dat op 3 mei verschijnt.

André is geboren in Bad Nauheim en werd ontdekt bij een familiefeest. Hij zong een paar oude schlagernummers voor zijn oma en in het zaaltje er naast zat schlagerzanger en producent Stefan Moll die het gezang hoorde en zo begon het balletje te rollen. Dat het zingen er al vroeg in zat blijkt wel dat hij op zijn zevende al begon met zingen en daarna leerde hij zichzelf ook nog piano spelen. Op zijn vijftiende was hij solist in het schoolkoor en in een schoolband. Ook won hij met nummer “Gloria (Nur der Sieger steht im Licht) de schlagerwedstrijd hr4-Hessenstar Schlagerwettbewerb en wist 300 kandidaten te verslaan.

Nu brengt hij dus zijn eerste single uit. Hij zingt in het nummer over een Blonden Passagier die hij in zijn hart heeft gesloten en zich in de zevende hemel waant. Het nummer heeft een pakkende tekst en melodie.

Bekijk hier een gedeelte van André Steyer met Blonden Passagier:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven