web analytics

Succesvolle Duitse comeback voor Jan Smit

Jan Smit
Afgelopen zaterdag maakte Jan Smit zijn comeback bij het programma Frühlingsfest der 100.000 Blüten van Florian Silbereisen. Hij zong zijn nieuwe single “Bleiben wie du bist” wat na afloop 24 uur lang gratis te downloaden was via zijn website jansmit.de

Het was een hele succesvolle comeback, na 5 minuten lag de website helemaal plat doordat iedereen het nummer wilde downloaden. Alsnog is dat een hoop mensen gelukt, want het management van Jan Smit liet weten dat “Bleiben wie du bist” maarliefst meer dan 1 miljoen keer is gedownload. Verder wordt het nummer nu op verschillende Duitse radiozenders gedraaid.

Het is een opwarmer voor zijn nieuwe Duitse album “Ich bin da“, het eerste album sinds zeven jaar dat uitkomt op 28 juni 2013. Jan Smit werkte samen met de producten van Tinseltown uit Keulen voor dit album. De eerste single is een perfect uithangbord van het album, een popnummer met een vleugje schlager.

Op 21 april is Jan Smit te zien op de ZDF bij de Frühlingsshow, een paar weken later op 5 mei is hij te zien bij de ZDF-Fernsehgarten en op 29 juni is hij weer bij Florian te gast bij het Sommerfest der Volksmusik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven