web analytics

Platina in Oostenrijk voor Semino Rossi

Semino Rossi
Iets meer dan een week voordat het nieuwe album van Semino Rossi verschijnt krijgt hij platina in Oostenrijk voor zijn vorige album: Augenblicke uit 2011.

Eergisteren kreeg Semino Rossi in Wenen de platina plaat uitgereikt voor het verkopen van meer dan 30.000 verkochte exemplaren. In Duitsland was het album al in 2012 platina. Voor zijn nieuwe album, “Symphonie des Lebens” wil Semino Rossi de lat nog hoger leggen. Voor dit album wil hij maarliefst dubbelplatina halen.

Om dubbelplatina te halen gaat Semino Rossi de komende tijd op promotietour. Zo is hij 16 maart bij Florian Silbereisen en zijn Das Frühlingsfest der 100.000 Blüten. Op 18 maart is hij te zien op de ARD bij Brisant en bij de ZDF bij Leute Heute. Daarna is hij op 21 maart ’s ochtends te zien bij Volle Kanne op de ZDF en ’s avonds bij de NDR bij het programma DAS! Verder is hij ook te gast in de volgende Wilkommen bei Carmen Nebel in april en in mei verschijnt hij in de ZDF-Fernsehgarten en Immer wieder sonntags.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven