web analytics

Das Frühlingsfest der 100 000 Blüten van 16 maart 2013

ARD

Op Zaterdag 16 maart presenteert Florian Silbereisen de zaterdagavondshow Das Frühlingsfest der 100.000 Blüten.

Het voorjaar van 2013 begint natuurlijk met een Frühlingsfest. Florian Silbereisen ontvangt verschillende muzikale gasten. Zo is Semino Rossi te gast, om natuurlijk zijn nieuwe album Symphonie des Lebens te promoten. Verder is ook de vriendin van Florian, Helene Fischer te gast. Daarnaast treed ook Andrea Berg op. Zij heeft verschillende duetten opgenomen met DJ Ötzi, die ook te gast is. De duetten staan op zijn nieuwe album Es ist Zeit. Verder is ook de zeskoppige formatie VoXXclub te gast. Zij maken a-cappela volksmuziek en hebben hun debuutalbum Alpin uitgebracht.

Ook te gast zijn het duo Fantasy die hun nieuwe single zullen zingen.Olaf Malolepskizal samen met zijn dochter Pia Malo een duet zingen. Verder is ook Linda Hesse te gast en zingt Jan Smit zijn nieuwe nummer ‘Bleiben Wie Du Bist‘.

Uitzending: Zaterdag 16 maart om 20:15 op ARD

1 gedachte over “Das Frühlingsfest der 100 000 Blüten van 16 maart 2013”

  1. Mevr. A.D. Hagoort

    De uitzending was weer grandioos, waarom hebben we hier in Nederland nooit zo iets.
    Ik zou zo graag de c.d. van die uitzending hebben. Hoe kom ik daar aan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven