web analytics

Howard Carpendale zijn album heet VIel zu lang gewartet

Howard Carpendale
In september 2013 komt er een nieuw album uit van Howard Carpendale. De naam van het album is “Viel zu lang gewartet“.

Het duurd nog even voordat het album er is, maar de voorpret is er niet minder om! Vanavond is Howard Carpendale de muzikale gast bij het grote Jubileumsgala van de ZDF. Dit allemaal ter ere van het 50 jarig bestaan van de tweede Duitse zender. Daar zal hij ook de single van zijn nieuwe album zingen:”Kann mir noch immer in die Augen sehn“. Naast zijn nieuwe single zingt hij ook een medley,

Tien jaar geleden, in 2003 gaf Howard Carpendale zijn laatste concert, hij wilde zich terugtrekken uit de showbizz en zich meer op het acteren richten. Vijf jaar later in 2008 maakte hij een comeback. Hij bracht ondertussen weer albums uit en ging op tour. Dit gaat hij ook in 2014 weer doen, dan komt er Live-tournee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven