web analytics

Francine Jordi en Verliebt geliebt

Francine Jordi

Vier jaar hebben de fans van Francine Jordi moeten wachten op een nieuw solo-album, maar met Verliebt geliebt wordt het wachten beloond. De Zwitsers hoefde iets korter te wachten, want daar is het album al een maand te koop. De rest moet wachten tot vijf april.

Het is haar persoonlijkste en emotioneelste album tot nu toe. Als eerste single wordt het nummer “Gegen dich (alle Wunder dieser Welt)” uitgebracht. Het nummer is een liefdesverklaring aan de liefde. Met de tekst van Joachim Horn-Bernges en productie van Dieter Falk overtuigt het nummer door de glashelderen stem van Francine Jordi.

Op het album staat ook het nummer “Frag den Abendwind“, dat al eens gezongen is door Francoise Hardy en Roy Black, maar Francine weet er zoveel emotie in te brengen dat het nummer onder je huid kruipt. Voor het album heeft Francine Jordi verschillende sessies gehouden waar ze samen met anderen nummers is gaan schrijven. Ze is naar Düsseldorf gegaan, naar Dieter Falk en zelfs bij zijn familie gelogeerd. Bij het schrijven van nummers heeft ze de ervaringen van de afgelopen jaren meegenomen, ze heeft haar emotionele kant in haar liedjes gestopt.

Bekijk hier de videoclip van Francine Jordi met Gegen dich:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven