web analytics

Heeft Andreas Gabalier relatie met Pulse 4 presentatrice ?

Andreas Gabalier
Het kon natuurlijk niet uitblijven. Andreas Gabalier is momenteel de meest succesvolste artiest uit Oostenrijk, maar een vrouw aan zijn zijde is er niet. Momenteel zijn er hardnekkige geruchten dat er een vonk is overgesprongen tussen Andreas en de Oostenrijkse presentatrice Silvia Schneider.

Het begon allemaal toen het Oostenrijkse Seitenblicke melde dat Andreas Gabalier tot over zijn oren verliefd zou zijn. Hij was samen met Puls 4-presentatrice Silvia Schneider bij het Wiener Opernball en daar gingen ze zeer vertrouwd met elkaar om. Ze zouden elkaar aan de bar telkens aanraken en met een grijns over de dansvloer gaan.

In een interview die hij aan haar gaf zei hij dat wel eens eenzaam is en dat hij op zoek was naar de juiste. Bijzonder is het dat Silvia Schneider de enige verslaggever was die met Andreas Gabalier meeging naar Nashville waar hij nummers voor zijn nieuwe album opnam.

De manager van Andreas Gabalier geeft als reactie dat hij als enige een relatie met heeft vanwege de vele tijd die ze met elkaar doorbrengen. Voor Silvia Schneider zijn de geruchten pijnlijk, want ze zou al een relatie hebben.

Het gerucht hield niet op na het Wiener Opernball, want de twee werden ook samen gezien bij het Wereldkampioenschap Ski. Een ooggetuige zou hebben gezien dat ze ’s avonds laat met elkaar stonden te zoenen in de vip-ruimte toen alle fotografen al weg waren. In die tussentijd zijn er geen nieuwe geruchten opgedoken, Andreas Gabalier was in Oostenrijk en Silvia Schneider ging naar Los Angeles om voor haar werkgever Puls 4 de Oscars te verslaan.

image
Andreas Gabalier en Silvia Schneider bij Wiener Opernball

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven