web analytics

Andrea Berg haar nieuwe album heet Atlantis

Andrea Berg

Na haar laatste succesalbum Abenteuer is Andrea Berg bezig met haar nieuwe album en nu heeft ze de titel verklapt: Atlantis.

In 2011 bracht Andrea Berg het succesalbum Abenteuer uit wat meteen op de hoogste plek van de hitlijsten terecht kwam. Daarna volgde er tot in 2012 de gelijknamige tour wat ook zeer succesvol was. Nu neemt ze een klein beetje rust, Andrea Berg werkt momenteel aan haar nieuwe album wat dus de naam Atlantis heeft gekregen. We moeten nog wel even geduld hebben voordat het album gaat verschijnen, het komt pas in 2014. In datzelfde jaar gaat ze ook weer een concerttour doen wat dezelfde naam heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven