web analytics

Angelika Milster en Du hast mir Glück gebracht

Angelika Milster
Vandaag brengt Angelika Milster haar nieuwe album uit: Du hast mir Glück gebracht. Ze heeft een carrière van meer dan 40 jaar al achter de rug, waar ze een sleutelfiguur was in de Duitse musicalwereld, ze werd bekend in de rol van Grizabella in Cats.

Met het nieuwe album Du hast mir Glück gebracht weet Angelika Milster haar veelzijdigheid te laten zien. Het album is geproduceerd door haar man André Bauer, die Angelika als geen ander kent. Resultaat hiervan is dat elk nummer op haar lijf en stembanden zijn geschreven. Zo is er de toegankelijkheid van de Schlagers, het diepe van de chansons en de sound van de grote internationale muziekwereld.

Het titelnummer Du hast mir Glück gebracht is haar lievelingslied over een te vroeg overleden vriend waarvan ze geen afscheid heeft kunnen nemen. Ook staat er een liefdesnummer op, “Was du mir gibst” en de ballade Alles was ich sag  (sag ich mit Musik) Ook zingt ze een nummer over moeder zijn: “Ich bin da (aber Aufstehn musst du allein)

Bekijk hier Angelika Milster met Du hast mir Glück gebracht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven