web analytics

Simone en Heisskalter Engel

Simone
De Oostenrijkse Simone is al jaren een van de populairste Oostenrijkse schlagerzangeres, ze heeft de afgelopen jaren verschillende top 10 noteringen gehad en verschillende gouden platen voor haar albums.

Momenteel is het nummer Heisskalter Engel haar huidige single. Simone omschrijft het nummer als volgt: “Je hebt mannen die ondoorgrondelijk flirten. Ze geven tegensprekende signalen af. Dan laten ze zich zien, de volgende keer doen ze afstandelijk, een Heisskalter Engel dus.” Dit nummer is weer haar eerste solo-single na haar eenmalige duet met Charly Brunner.

Het nummer heeft een uptempo-beat en een melodie die je bij blijft. Van dit nummer is ook een extralange versie gemaakt voor op de dansvloer.

Beluister hier Simone met Heisskalter Engel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven