web analytics

Stefanie Hertel en Stefan Mross officieel gescheiden

Stefanie Hertel
In september 2011 gingen Stefanie Hertel en Stefan Mross uit elkaar. Vanaf toen was het Droompaar van de volksmuziek geschiedenis. Maar nu is het einde van hun relatie officieel: Ze zijn nu officieel gescheiden en gaan als goede vrienden uit elkaar.

17 jaar lang gingen Stefan Mross en Stefanie Hertel samen door het leven, waarvan vijf jaar getrouwt. Dat ze ooit nog bijelkaar komen is uitgesloten. Zoals ze zelf zeggen:”We zijn als vrienden uit elkaar gegaan. We staan gelukkig niet op voet van oorlog met elkaar.” Het belangrijkste voor hen is dat hun elfjarige dochter Johanna niet onder problemen van haar ouders moet leiden. Daarom doen ze er alles aan om haar een zo goed mogelijk gezinsleven te geven. Dat betekend ook dat de kerst gezamelijk gevierd wordt. “Wij gaan met zijn alle onder de kerstboom zitten.” zegt Stefan Mross.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven