web analytics

Stefan Mross gaat aan biathlon doen

Stefan Mross Op 10 januari 2013 is er op de ARD het programma Star Biathlon 2013 te zien. Het programma wordt gepresenteerd door Matthias Opdenhövel en in het programma moeten verschillende bekende Duitsers de sport Biathlon doen. Op 10 januari doet ook Stefan Mross mee.

Twaalf prominenten gaan op de langlaufplanken staan en proberen te richten met hun geweer op de baan van de Chiemgau Arena. Onder prominenten zijn onder andere actrice Christine Neubauer, weerexpert Sven Plöger, oud-voetballer Olaf Thon, actrice Susanne Pätzold en presentator en zanger Stefan Mross.

Ook zijn er verschillende biathlonlegenden die de prominenten verschillende tips geven. Op een baan die bijna 1 kilometer is zullen ze tot het uiterste moeten gaan. Naast het langlaufen moeten ze ook schijven van 4,5 cm kapotschieten. Om dit in goede banen te leiden wordt er van te voren getraint.

Uitzending: Donderdag 10 januari om 20:15 op ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven