web analytics

Carmen Nebel en Helene Fischer zijn kijkcijferkanonnen

Helene Fischer
Op kerstavond en op eerste kerstdag wisten Carmen Nebel en Helene Fischer heel veel mensen voor de televisie te krijgen. Dankzij verschillende gasten en de twee symphatieke gastvrouwen waren de twee programma’s kijkcijferkanonnen.

Op kerstavond waren er hoge verwachtingen voor Carmen Nebel die met Heiligabend mit Carmen Nebel de kijkcijfers moest binnenhalen voor de ZDF.  Naar deze uitzending keken 3,15 miljoen mensen, met een marktaandeel van 15,8 % was dit het best bekeken programma van de avond. Daarmee wist Carmen een herhaling van Home Alone en Die Buddenbrooks voor te blijven.

Op de eerste kerstdag werd de Helene Fischer Show 2012 uitgezonden. Ook dit programma is zeer goed bekeken. Er keken maarliefst 5,39 miljoen mensen en was met een marktaandeel van 17,9 % het best bekeken programma van die dag. Dat is meer als het nieuws en de kersttoespraak van de Bundespresident dat op dezelfde zender werd uitgezonden. Ook keken er meer mensen dan vorig jaar, toen zaten er 5,05 miljoen mensen te kijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven