web analytics

ZDF Adventsshow van 16 december

ZDF

Op de derde adventzondag presenteert Andrea Kiewel weer die Adventsshow op de ZDF. In deze aflevering is er weer een mix tussen muziek, tradities en andere onderwerpen.

De Zwitserse kok Andreas C. Studer maakt verschillende lekkerneien voor de kerst en geeft ook tips voor het kerstmenu. Bine Brändle vertelt onder andere hoe de kerstcadeaus ingepakt moeten worden. Thee-Expert Kalle Grieger legt uit welke theesoorten er zijn en wat de tradities zijn die bij thee horen.

Maar er komen ook genoeg muzikale gasten. Onder andere komen Nicole, Volker Rosin en Lena Valaitis. Ook is schlagerster Heino te gast en Ireen Sheer. Ook treden Ross Antony & Paul Reeves op. Daarnaast treed ook pianist Dieter Falk op met zijn zonen Max en Paul. Ook treed zanger Hartmut Engler op en Patrick Lindner.

Uitzending: Zondag 16 december om 10:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven