web analytics

Mario & Christoph en hun single Hereingeschneit

Mario & Christoph Voor Mario & Christoph was 2012 een emotionele achtbaan. Ze hadden een goede start als schlagerduo met twee hits die veel op de radio werden gedraaid (Du hast im Schlaf seinen Namen genannt en Immer und ewig – du) van hun debuutalbum Zu allem bereit. Alles ging goed tot begin november toen Mario Wolf een hartinfarct kreeg. Ondertussen is hij op weg om weer helemaal gezond te worden en kan hij alweer op het podium staan. Nu komt het duo met een nieuwe single: Hereingeschneit.

Het nummer hebben Mario & Christoph samen met het schrijversteam Hannes Marold en Dagmar Obernosterer geschreven. Het nummer blijft in de stijl van hun voorgaande singles. Het is een charmant nummer, dat er voor zorgt dat je zin hebt om te dansen tijdens deze lange winternachten.

Beluister hier Mario & Christoph met Hereingeschneit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven