web analytics

Helene Fischer show 2012 van 25 december 2012

ARD
Op de eerste kerstdag, 25 december, zend de ARD de tweede Helene Fischer Show uit. Na het succes van vorig jaar, mag Helene Fischer opnieuw een avond lang verschillende artiesten ontvangen.

Tijdens de uitzending leert de kijker Helene Fischer van een andere kant kennen, als onderdeel van een Comedy-act, in het middelpunt van een acrobatisch nummer of als een solist bij een dansensemble. Samen met veel nationale en internationale artisten worden er duetten gezongen maar ook eigen nummers gezongen. Het wordt een avond met musical, toneel en illusies. Maar ook een glamoureuze avond vol met emotie.

Te gast is onder andere violist David Garrett, Andrea Bocelli, de groep Unheilig. Oostenrijkse zanger Andreas Gabalier is ook van de partij net als de Noord-Duitse groep Santiano. Uit Amerika komen de Harlem Gospel Singers. Ook te gast is Nino de Angelo en de winnares van het Eurovisie Songfestival Loreen, maar ook de nummer twee van het songfestival: Buranowski Babuschki, de oude dametjes uit Rusland.

Uitzending: Dinsdag 25 december om 20:15 op ARD

3 gedachten over “Helene Fischer show 2012 van 25 december 2012”

 1. Wat een power heeft dit multitalent (niet alleen Schlager)!
  The Prayer samen met Michael Bolton was (in een vorige concerttour) zeer goed, maar in deze show is het nog beter. De acrobatiek is adembenemend (mijn vrouw durfde soms niet te kijken): ik moet er niet aan denken dat mijn dochter (die net zo oud is) zoiets zou wagen (als ze het zou kunnen).
  Zeer afwisselend, zoals past bij Helene.
  Ook een zeer jeugdige pianist deed mee.
  In de zaal werd een jonge vrouw (‘kein Mann’) verrast met het verzoek samen met Helene een lied te zingen. De samenzang van Helene en Al Bano vond ik mooi.
  Ben zeer benieuwd het 25 december op tv terug te zien.

 2. Komt de Kerstshow 2012 van Helene Fischer nog op DVD/Blu Ray uit??
  Ruim drie uur entertaintment van topkwaliteit, dat MOET je toch op een DVD uitgeven????

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven