web analytics

Samenwerking Andrea Berg en Dieter Bohlen voorbij

Andrea Berg
Het is voorbij, de succesvolle samenwerking tussen Andrea Berg en haar producent Dieter Bohlen. Dat maakte Dieter Bohlen bekend in de Bild. Ze hebben samen twee succesalbums gemaakt, Schwerelos en Abenteuer. Deze kwamen allebei op de hoogste positie in de hitlijst.

Eerder werkte Andrea Berg 20 jaar lang samen met Eugen Römer. In 2010 gingen ze ieder hun eigen weg, voornamelijk door de burn-out van Eugen Römer. Hierna ging ze samenwerking aan met tv-icoon en voormalig Modern Talking-zanger en nu producent Dieter Bohlen. Dat was voor een hoop mensen een verrassing, maar het werkte heel goed. Ze wisten het besten in elkaar naar boven te halen door elkaar een spiegel voor te houden en vooral goede kritiek te geven op de nummers die ze opnamen.

Nu is daar ook een einde aan gekomen en zoals hij zegt:”Je moet stoppen op het hoogtepunt.” Een echte reden voor de breuk is er niet gegeven, maar ze zijn wel vriendschappelijk uit elkaar gegaan, want Dieter Bohlen wenst Andrea Berg het allerbeste en nog meer succes dan ze nu al heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven