web analytics

Geen afscheidsshow bij ZDF voor Marianne & Michael

Marianne & Michael
Het is al een tijdje bekend dat in de uitzendschema’s geen plek meer is voor de shows van het volksmuziekduo Marianne & Michael. Toch waren ze er van uit gegaan dat ze bij de ZDF na een jarenlang succesvolle samenwerking een afscheidsshow er nog wel in zou zitten, maar niets is minder waar.

Al sinds het einde van de jaren tachtig presenteren Marianne & Michael Hartl verschillende programma’s bij de ZDF. Zo presenteerde ze Superhitparade der Volksmusik daarna volgde Lustige Musikanten en vanaf 2000 Liebesgrüße mit Marianne & Michael. En niet te vergeten was er de traditie dat op kerstavond het programma Weihnachten mit Marianne & Michael werd uitgezonden. Dat deze programma’s in de toekomst niet meer worden uitgezonden heeft het duo nu wel vrede mee.”Wij hebben door de ZDF goed kunnen leven en zij kunnen tevreden zijn dat ze ons gehad hebben. Wij genieten nu van wat we hebben”, aldus Michael Hartl.

Wanneer een televisiesamenwerking na zoveel jaar eindigt was het mooi geweest als het duo nog een laatste show hadden gekregen om zo afscheid te kunnen nemen van hun publiek. Ook Michael Hartl had eigenlijk verwacht dat ze die afscheidsshow nog zouden krijgen, maar dat wil de ZDF niet geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven